babbles

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

vplyv partnerov

mam na usiach novy depeche mode (playing the angel). tak tuto vetu by som pred dvomi rokmi vyslovila tazko. nie preto, ze depesaci tento album vydali 17.10.2005, ale preto, ze JA by som si DEPES NIKDY predsa nepustila... a co sa stalo? hm, ani neviem. teda viem, totiz, zoznamila som sa a od tej doby zijem s jednym depesakom. aspon z polovice depesakom ;) ani neviete, ake to bolo tazke, odolat mu. myslim v hudbe. najma ked sme sa, "zaryti metlaci", s brachom mojmu depesakovi vysmievali: ze take pipaky, take 80tkove zvuky? ze shout - shout - let it aloud... (to posledne depesaka bezpochyby vytoci) no a potom som jedneho pekneho dna (on to bol skor mesiac) zacala pocuvat depeche mode. ale komplet cely. ono sa to fakt tazko dohana, tych (vtedy) 23 rokov... som najrychlejsie kvaseny depesak. hih, no, tak nie, najrychlejsia mozno, ale depesak este nie. aspon dufam, ze nie. ja sa radsej priklanam k metlackej oblasti kultury ;) ale depeche mode poznam celkom dobre.
pre dalsi priklad si mozem pozicat kamaratku. tiez je ovplyvnena priatelovou hudbou. (napriek mojim protestom. fakt, nic nepomaha) :)))
maju ti partneri na nas az taky vplyv?


hudba | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm
    nie iba partneri ... ja pocuvam hip-hop a na matfyze kazdy metal, rock a tak ... no ... a trosku to aj na mna lezie, ale asi by som to tak ... kazdemu sa paci kazdy styl, len v nom musi najst to dobre pre seba, no a ked si spoznala depesaka, tak ... volako tak ... :)) to si domysli :) neviem to povedat a nic mudre ma ani nenapada ... inac mne sa celkom pacigothic metal a aj rocj taky, to vazne uplne lubim, ale nie take prehnane verzie a dost ma napriklad vie dostat, ked sa snazim najst nejaku vikingsku hudbu a namiesto toho iba death metal a spol. ... no ... iba jedna pesnicka sa mi z tade pacila a to bolo asi tak vsetko ... od therionu tusim,a le neni som si ista ...
    publikované: 31.10.2005 18:22:27 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. heh
    ked som cital tento clanok 1krat,netusiac kto je babbles, hned ma napadlo ze je to podobne ako u rogerky a mochala..a lala, ved babbles je rogerka..haluz..a pravda co pises..nielen v hudbe nas nasi milovani ovplyvnuju..mna napriklad dost v sposobe rozpravania:))
    publikované: 31.10.2005 18:26:05 | autor: lamb (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. jeejda
    inac sorry, ze sa vam tu pletiem, ale lamb... mas pravdu, teda mna moj partner neovplynuje, ale aplikujem to na ludi z mojho okolia a vazne, ja uz sem tam zadrhnem nejaky vyraz v ba dialektu a zas ked su prazdniny, tak zacnem oapt inak rozpravat a takto sa to tahaaa
    publikované: 31.10.2005 18:30:21 | autor: zeixxy (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. zeixxy
    ja to tiez citim ked som napriklad v ruzomberku tak chytam miestny dialekt a zacinam mierne zatahovat..
    publikované: 01.11.2005 00:07:56 | autor: lamb (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. prichytim sa
    ako rozpravam ako ona.. Jednoducho rovnako reagujem. Ked zakopnem, poviem presne to iste, ked ma niekdo vytoci, tiez spravim to iste a tak.. A aj hudbu zacinam pocuvat inu. Nastastie vsak az taky rozdielny vkus nemame :)
    publikované: 01.11.2005 01:27:50 | autor: samuel (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. lamb a sash
    hehe, lamb, nielenze si ma spoznal, ale ta kamaratka s priatelom ste vy :))
    inak dik vsetkym za nazory :) mozem suhlasit so vsetkymi, aj ked prvotne som sa pozerala na vec len z takeho uzkeho hladiska, iba z hudby (ktora ale tvori obrovsku sucast mojho zivota a zivotneho stylu)
    publikované: 02.11.2005 09:58:12 | autor: rogerka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. myslel som si
    ze myslis nas..ale sash zase az tak mojou hudbou ovplyvnena nie je..psich vojakov ani radiohead prilis nemusi..a ani dalsie moje srdcovky
    publikované: 02.11.2005 23:39:38 | autor: lamb (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. lamb
    no... ved ani ty asi velmi bobika nepocuvas :)) ale ved vies, aku hudbu myslim, od ktorej ju odhovaram :))))))))
    publikované: 03.11.2005 09:56:24 | autor: rogerka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. zeixxy
    co by si sa plietla? ved kecaj, radi ta precitame ;)))
    publikované: 03.11.2005 09:58:16 | autor: rogerka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014