babbles

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Získavam prácu

4. časť
Tak od posledného článku sa moja cesta trochu pohla.
Ghanský kamarát Taaj už trikrát sedel s riaditeľom Ghanských elektrární, kde by som mala pracovať. Riaditeľ má môj životopis a od dnes aj žiadosť o prijatie do zamestnania. No tak uvidíme ;)
Kamarát to už berie ako vybavenú vec, ja to nechcem zakríknuť, tak sa tešiť budem až pri podpísanej zmluve.
S kamoškami som preberala možnosť ubytovania a ako by ma Taaj počul, napísal mi, že pre mňa pripravujú ubytovanie, že nemám mať starosti. No veď ho ešte zahrniem milión otázkami :))
Držte mi palce... Idem sa popozerať po nejakých zákonoch a pracovných vízach.

cestovanie | stály odkaz

Komentáre

  1. ahoj :)
    juj, tak držím palce, aby si teda tú robotu dostala :) Snáď sa ti v Ghane bude páčiť ;) Dúfam, že potom o svojom výlete veľa vecí do blogu napíšeš :) ... Ozaj, "Ghana, Ghančania a ja" som zohnala a prečítala za necelé 2 dni (bo nebolo na to času..). Dobrá kniha, som rada, že som sa o nej na tvojom blogu dočítala :P Som zvedavá, aký bude tvoj názor na Ghanu až sa vrátiš. Ozaj, budeš po celej krajine cestovať? Či to skôr bude iba v okolí tvojej práce? Hih, tuším som príliš zvedavá :D
    Ozaj, ja asi budem musieť svoj trip odložiť na budúci rok, bo tak trochu bankrotujem :P... Človeka naštve... Vrrr!
    Tak potom o svojom výlete veľa napíš, nech si to aspoň môžem prečítať :))
    ÚÚÚha... Nejak som sa rozpísala...
    publikované: 18.02.2008 18:31:46 | autor: slnkoslava (e-mail, web, autorizovaný)
  2. slnkoslava
    Ahoooj, super, ze si sa rozpisala... jasne, ze budem o tom informovat... internet nebude problem, takze to bude taky cestovatelsky dennik.dakujem za podporu ;) nooo, kamarat sa vyhraza, ze mi vsetko ukaze, minimalne v severnom regione. ze sa nudit nebudem ☺ no a do Accry priletim, tak snad aj tam nieco pokukam ;) noooo, penazi to chce vela :( tak si toto leto najdi pracu a vela si odloz ;)
    a som rada, ze sa knizka pacila - snad si si tam, ako ja, nasla vela zaujimavych veci o ghancanoch a historii... aj ked hovorim, teraz je napr. situacia v Tamale uz ina, mesto sa rychlo rozvija.
    Ozaj, vcera sme poslali dalsi balik - 28kg - s oblecenim a hrackami ;)
    publikované: 19.02.2008 08:54:28 | autor: rogerka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014